Afectiuni

Home Afectiuni

Ce servicii medicale ai la dispoziție?

Află care sunt afecțiunile care îți pot afecta coloana vertebrală sau creierul și depistează din timp semnalele pe care corpul tău ți le transmite atunci când are nevoie de ajutor.

Descoperă mai multe despre factori de risc, simptome, cum se poate stabili un diagnostic și care sunt opțiunile de tratament chirurgicale și nechirurgicale pentru afecțiunile tratate de neurochirurgie.

Mulți pacienți consideră că afecțiunea de care suferă este o “bombă cu ceas”, fapt ce le provoacă panică, stres și frică de cele mai multe ori. Nimic nu este mai presus decât interesul pacientului, iar soluția potrivită însemnă discutarea tuturor opțiunilor disponibile de tratament și o colaborare strânsă între medic și pacient, pe termen lung.

Nu uita că nimic nu poate înlocui o consultație persoanlizată și expertiza unui neurochirurg sau a oricărui medic pentru a diagnostica în mod corect, precis și obiectiv afecțiunea de care suferi. De aceea, nu amâna vizita la medic!

Pentru informații mai detaliate, selectează afecțiunea de care ești interesat.

AFECȚIUNI ALE CREIERULUI

Bolile care pot afecta creierul se manifestă în diferite forme. Infecțiile, traumatismele, accidentul vascular cerebral, crizele convulsive și tumorile sunt unele dintre cele mai comune afecțiuni, considerate boli cerebrale.

AFECȚIUNI ALE COLOANEI VERTEBRALE

Majoritatea adulților suferă cel puțin o dată în viață de dureri de spate sau la nivelul gâtului (cefei). Multe dintre simptomele supărătoare de la nivelul coloanei vertebrale pot fi tratate conservator, fără intervenție chirurgicală. Află mai multe despre afecțiunile coloanei veretebrale.